Mennesker med
åpne hjerter — åpne sinn — åpne dører

Forsiden>Vil du si din mening om de nye sosiale prinsippene?
Vil du si din mening om de nye sosiale prinsippene?

Vil du si din mening om de nye sosiale prinsippene?

2018-08-07

 

Utkastet til nye sosiale prinsipper for den globale Metodistkirken har vært klart noen måneder. Nå foregår en høringsrunde mange ulike steder i verden. 17.-18. august er det en slik høring i Oslo, og du kan være med!

Høringen er for hele vår sentralkonferanse, og det kommer delegater fra flere land. Norge har også to delegater. Men det er fullt mulig å melde seg på som deltaker og fullt ut delta i samtalene rundt forslaget og signalene vi sender videre til de som skal sluttføre utkastet på grunnlag av høringene. Dette er dermed en viktig runde. Her har du muligheten til å påvirke et utkast, og det er lettere enn å påvirke et ferdig forslag til generalkonferansen.

Vi ønsker derfor velkommen deltakere fra Norge til denne samlingen. Særlig er det bra om vi får med helsepersonell, folk som jobber med velferd, politikk, økonomi og forvaltning, folk fra grupper som er omtalt i de sosiale prinsippene og kan si noe om det er gjort på en god måte. Høringen foregår i Metodistkirken på Bjølsen og begynner ved lunsjtid fredag og er ferdig rundt kl 15 lørdag. Vanlige deltakere må selv betale for måltidene og ordne egen overnatting, men det er ingen utgifter utover det.

Har du spørsmål kan du kontakte Kari Hay eller Hilde Marie Movafagh
Kari: kari.hay@bjolsen.metodistkirken.no
Hilde Marie: hilde.m.movafagh@mf.no

Ta kontakt snarest mulig og meld deg på!!

 

Nytt fra Metodistkirken
11.-18. november arrangerer kirkene i Norge, samlet i Norges Kristne Råd, Global uke mot moderne slaveri. Tilsynsprest Knut Refsdal sier at dette er en kamp som har vært sentral for metodister siden begynnelsen. Les mer
Bli med til Fyllingsdalen, Bergen, fredag 9. november for et engasjerende og lærerikt seminar. Les mer
Kirke uten vegger
12.10.2018
Tema for Sommerfesten 2019 vil være «Kirke uten vegger». Brobyggeren har snakket med koordinator for Sommerfesten, Hilde Marie Movafagh, som er i full gang med forberedelsene. Les mer
Powered by Cornerstone