Mennesker med
åpne hjerter — åpne sinn — åpne dører

Forsiden>Steg - en helg som vil inspirere til nytt liv i kirken
Steg - en helg som vil inspirere til nytt liv i kirken

Steg - en helg som vil inspirere til nytt liv i kirken

2018-09-10
21.-23. september inviteres alle mellom 16 og 35 år som vil være med og fornye Metodistkirken.

- Jeg gleder meg til å høre de som skal inspirere oss og erfaringene og ideene til de som deltar. Det skal bli flott å bli kjent med flere unge metodister fra hele landet, sier Helene Granum Aannestad som skal være med på Steg.

Helene og Stephanie Buadu snakker varmt om helgen 21. til 23. september i Centralkirken i Oslo. De forteller at vi vil snakke sammen denne helgen om hvordan vi kan komme sammen som kristne, utenom gudstjenesten.

- Vi trenger å komme bort fra de tradisjonelle møteformene og åpne opp for nye ideer. Derfor har vi invitert folk som har mye praktisk erfaring med å starte nye trosfellesskap og plante menigheter. Husmenighetene som mye av dette bygger på, er jo en gammel og solid metodistisk tradisjon. Vi trenger å gjenoppdage den tilpasset vår egen tid, sier de to.

- I tillegg tror vi det er flott i seg selv at vi kommer sammen og deler tanker, erfaringer og tro sammen. Vi tror det er mange som ønsker å være med og selv skape den kirken en kan trives i, vokse i og som en med glede vil invitere venner og andre til.

De forteller at dette ikke blir en helg der en bare skal lytte.

- Dette blir en interaktiv helg. Det blir mye samtale og gruppearbeid. I tillegg til de som er invitert til å snakke, vil alle bli invitert til å bringe sine egne erfaringer og tanker.

 

De to understreker at dette blir en helg alle kan få med seg. Det blir rimelig mat, og selv om fristen for hotell har gått ut, så vil de gjerne hjelpe deg med overnatting. Om du trenger støtte til reise, så kan de to ha noen gode ideer for hvem du kan søke om hjelp fra.

Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på, Helene og/eller Stephanie. Sjekk også ut facebookarrangementet ”steg – en konferanse i metodistkirken for deg mellom 16 og 35 år.”
For å være med på konferansen gå inn på www.metodistkirken.no/steg og meld deg på!

 

Nytt fra Metodistkirken
Velkommen til denne tverrkirkelige konferansen Torsdag 10. januar 2010 på Union scene i Drammen. Konferansen har som mål å inspirere til å utvikle tilbud som møter barn og unges behov. Les mer
Det blir en spennende temasamling onsdag 14. november i Centralkirken i Oslo. Les mer
Den verdensvide Metodistkirkens råd for kirke og samfunn oppfordrer alle metodister til å arbeide mot vedtaket og stå sammen med asylsøkere. Les mer
Powered by Cornerstone